widgeo.net
TVGolo.com - Latest Goals

Sunday, November 21, 2010

chan rakk mey chan!(saya sayang mak saya!)

nilah hasil yg xseberapa dari san uat tuk contest yg pain ajak ni...
-pic ni berbeza tempat tau,saat indah bersama mama san,Wasana Onwan
-saat san kat umah san bawak mama p market,pi makan sana sini.he2
-Mama dah jadik warganegara Malaysia yg sah tau,awal bulan Nov,Mama angkat sumpah jadik warganegara Malaysia sah,'convert' dari Pemastautin Tetap ke Warganegara.








ok.-ni la hadiah yang san bagi kat mama sebelum balik umah,beli kat Metro Kajang,Selangor tau!
-kasut ni saya beli menggunakan duit elaun PALAPES yg saya terima.hehehe.
-kasut sebelah tu untuk abah,xsempat la nak crop kasut mama saja,xpalah kot ni.
-pic ni diambil di bilik saya kat UKM.hehehhe.
-harga kasut ni murah ja,xsampai rm50.belum mampu nak beli yang mahai kaw2 gik!ahakszzz.
-tapi,bagi san harga xpenting as long kita ikhlas dihati ni kerana kasih sayang xboleh dibeli di kdai makan,market or mana2 pasaraya.kan2.??


Salam..
waaa...dah lama xupdate blog...pastu, pain lak.ajak join contest .cam best.,
ngah edit2...usaha2 ni ...ni la hasil yg san leh uat pon..xtau la leh menang ka dak..hehehe..
xsempat nak update blog.bz ngan kenduri kakak kahwen,pastu persiapan untuk latihan PALAPES lagi pasni..waa...mental fizikal..kena siap laaa..:)..kenduri kakak dah settle arini.nanti san ceta sal kenduri khwen kakak noh.san upload pic skali.san kongsi ngan smua.sudi2lah tengok noh.oklah
ckp banyak xguna.nilah hasilnya.selama san hidop ni.nilah yg mampoo san bergmbaq ngan mama kesayangan san,san ada mama ja tau kat dunia ni.sayang mama!!!!!!!!!!!!!!!

okeh.mai nak kongsi ngan anda tentang contest ni

Syarat-syarat Contest I Love MyMum :

1. Buat entry khas dengan meng'Upload' gambaq anda yang paling menarik, dengan mak tersayang anda.. editlah pa yg anda suka kat pic tu ikut kreativiti anda.:)
2. letak satu gambaq hadiah yg anda bagi kat mak tu.
3. Anda tidak di wajibkan jadi folower blog Pain,, tp untuk kemudahan anda nak tengok pasal updated contest better jadilah kan..huhu.xdak hal lahhhh
4. Sertakan link blog anda pada entry ini
5. Letakkan banner contest kat sidebar anda n link ke entry contest ini(kalo xpaham gak rujuk blog ni misz fatin sal contest ni.k)
6. Tag 3 rakan anda dan pastikan depa tau baru sempoi.

okeh.mai san nak tag 3 org yg bertuah ni...


Hadiah :
1x top-up RM30

Tarikh Tutup Penyertaan : 30/11/2010

1 comment:

misz FaTiN said...

tq join mycontest..

tp xomplete lg ni,,
1) sila tinggalkn link en3 kamu di en3 contest sy
2) letakan banner contest d'side bar..

gudluck..^_^