widgeo.net
TVGolo.com - Latest Goals

Monday, November 28, 2011

tak tau malu?

salam.hai kawan2.apa khabar?
pagi yang indah ni san bangun nak relax2 sebab latihan yang sepatutnya ada pada hari ni ada latihan PALAPES tapi dibatalkan sebabnya taktaulah kenapa.hehe.tapi bagus gak tak ada latihan,boleh relax2 kat bilik or release tension kat mana2..kan2...
semalam san tak pi keja coz nak luangk2kan masa dengan gf.
tapi gf lak cam tak hargai.hahaha.takpa.biaq dia.

tajuk san tu san nak ckp kat sorg hamba ALLAH ni...
dia tak kawan ngn san sejak em lepas gi sebab ada perselisihan faham.
san bawak balik pizza mlm tu,san bagi kawan.....
tiba2 mamat yang tak tegur san,senyum pun tak,jumpa buat taktau n langsung tak bertegur sapalah,mkn pizza san bagi kat kawan san tu.
san terkejutlah.aik...dia ni tak kwn ngn aku tapi dia terkejut la bila mkn pizza aku bagi tu.
nampak san pun proceed mkn gak pizza tu
san tak kisah nak mkn,mknlah dah rezki semua yang ada cuma dia tulah,kalo
hahahahha
camnilah org yang tak tau malu.
kalo lapar tu kwn or lwn,mkn tetap makan.
anda elakkan la ada prangai hodoh cmni.hahhahaha,.
buat malu ja diri sendiri ja..
sedarlah diri.
mcm2 jenis orgkan?
pikir2kanlah.

3 comments:

Nakemah San said...

ish2....

The Unlady like said...

hahaha...makan tetap makan bah. hihi xkawan belakang kira..hahaha

Sansan Onwan said...

mcm2 jenis org kan?