widgeo.net
TVGolo.com - Latest Goals

Friday, August 20, 2010

NAk kongsi la

1.ok....ni 1st masuk tapak tuk mulakan persembahan.
2.sebelom masuk smua,kena cari step balik coz nak bagi sma smua.
3.kalo anda prasanlah,saya yg kiri sekali tu....weeee


4.bermulalah kami punya tarian
5.yg depan skali ni la incaj dia..PKW (KPL) ZATI..semangatkan kami smua....huhuhhuh
6.waaaaa,,...dah mcm nak naik motokan...tapi....ada video leh tengok,try r tengok..huhhuhu
7.ni lak incaj gak PK (KPL) Fendi....dia stay kat depan skali...so..ada 2 org la stay kat depan

salam
waaaaa
lamanya tinggal blog kesayangan ni
rindu2..
xdak masa nak update
ada masa xupdatekan
gitulah
so
pa kabar anda semua
weeeee....
wahai blogger2 yg dihormati
SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA DI BULAN RAMADHAN ini dengan penuh kesabaran dan keihlasan...xlama dah nak raya ni...sedar2....sok raya...
baju raya dah beli lom?haaa
tiket balik kampung dah beli??
tiket balik U?balik tempat keja dah beli?huhuhuh
pastikan anda dah siap beli smua
nanti xkalotkan
huuhuhuhuh
sebenarnya,saya pon lom beli
hahahhaha
saja2
extend masa ke masa...
so
untuk arini
saya nak kongsi ngan anda aktiviti saya waktu PESTA KONVOKESYEN UKM KALI KE-38 ritu..
ada la gambar kami uat TARIAN HAKKA PALAPES UKM PERINGKAT INTERMEDIATE shj>
seramai 32 org...diketuai oleh PEGWAI KADET (KOPERAL) FENDI n PEGAWAI KADET WANITA (KOPERAL) IZZATI...
dorang ni la penat susah cari idea tuk cipta menda ni
n
alhamdulillah ramai leh trima n suka...ramai gak nak beljar...huhhuh
xsangka....!
oklah
nilah gambar2 kami uat persembhan TARIAN HAKKA PALAPES UKM SIRI 31
huhuhuuuhuh

amcam....nak uat sekali x?leh ja saya ajarkan
uhhhh
xdak hallah
cuma teh tarik,nasi lemak spinggan
hehehhe
gurau ja...
ENJOY MY ENTRY
jumpak gi k..
;)

3 comments:

nashanadz said...

i just like this entry! keep it up..!

Ladida said...

ramai yg boleh trima?....sy x leh trima dan x suka.kurg ummphh

diana said...

pompuan pun ramai gak ye>>