widgeo.net
TVGolo.com - Latest Goals

Thursday, June 24, 2010

tag from Miss SALWa...

salam
wa...lama gak xupdate blog nih
rasa mlas...hahha
tambah2...dok ukm xdak laptop.susah la mau isi entri baru..
ni pon kat umah
seganlah mau pinjam laptop kwn ari2..malu gaklah..
so..
im here to answer all of questions from tagged my YO...Madam Salwa Nabila,one of the sporting n cool sista i ever recognized...
here there are...
1) name diberi :HASSAN BIN MUSTAFA AFIFUDDIN

2) tarikh lahir : 12-10-1989 (21 tahun, tahun depan la 22 lak..)
jgn lupa bagi hadiah,prepare siap2 yah

3) tinggal di no.11 kampung batu hampar kiri
06700 pendang,kedah darul aman..
~jgn lupa antaq mai kad raya yah..:)
=)

4) pernah bersekolah di : SK Kampong Chegar(SKKC)
~Maktab Mahmud Aloq Staq(MMAS)
~Sekolah Menengah Agama Al-Islah Pendang(SMAI)
~Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Kedah(SMKAK)
~UNIVERSITI KEBANGSAAN MALAYSIA

5) persatuan yang pernah disertai:
Pengakap sekolah rendah(kejap ja)heheh
PALAPES UKM - baru mau naik peringkat ke-2(intermediate)

6) hobi : main tenet,game bola,PES...
futsal
bola sepak padang
melalak
memekak
karaoke dalam bilik ayaq
habiskan kdit tepon pastu gelabah cari duit mau top up
hahhaha

7) minat : blogging coz mluahkan apa yg aku mau n ikut suka la pa pon nak post tapi still jaga kehormatan n keperibadian org gik.hahhaha

8) cita-cita : mau jadik cikgu la...dari kecik gik minat BI tapi banyak gik kna improve,aku punya bi xbapa mantap gik la...ckup2 mkn ja..huhuuh
9) sangat suka subjek bahasa inggeris sahaja!tapi score tuk BI xpernh perfect pon
hahhahaha

kegemaran dan tak gemar:

10) tengok suka duka-aku suka snap candid pix org pastu aku tunjuk kat org tu,kwn tu suka laa...hehhee
11) souvenir tuk anda :last time bulan may lalu aku pi Bangkok,umah nenek aku,aku beli gak souvenir tuk adik2 aku,kwan2 aku n ada la pakaian tuk aku gak..dah tengok suka,gram..beli la....balik2 malaysia,duit balance,aku bagi mama...
12) suka- membuta,hehehhe
13) aku sukakan suasana yg tenang kalo ada kamera ngan aku,aku snap ja pix yg pemandangan yg best2,,,,suka2


14)time2 kecik2 dlu,aku slaloo sikat rambut belah tengah.kununnya mad bunga
hahhaha
bila kenang2 balik..lawaklah....skrg rasa malu mau uat rambut camtu,aku sikat tepi ja....
mama suka rambut pendek,mama xbagi aku simpan rambut panjang2..dia kata mcm mat indon
hahhahha
mama2,,

15) tak suke / tak gemar :
kedekut
org yg cakap besar
org yg bajet mantap
nyampah la org camtu
tentang keluarga pulak:

individu yg bertanggungjwab atas diriku
16) nama baba : MUSTAFA AFIFUDDIN BIN HAJI HASSAN(arwah suda)
nama mama : WASANA ONWAN(hanya mama buah hatiku selamanya)

17) ada duit ja,aku suka shopping,beli itu beli ini..tapi habuk pon xdak
hahhaha


18) aku pernah jadi pengawas skolah time skolah rendah,darjah 4 sampai darjah 5 coz...aku uat maslah ckit time darjah 5 pastu darjah 6 aku jadik pengwas perpustakaan jalah
huhuhu

19) aku keturunan?hmm...xmo habaxlah
hehhee

impian untuk masa depan:

banyak lor...
kite tengok satu2 ek..
20) habiskan study nih
21) daptkan segulung ijazah 1st class
balik kampung berbakti pada org kampung(heheheh,uat apa yah?)..hhehe
jaga mama
22) ada jodoh,khwen...
pastu cipta keluarga bahagia
23) ajak mama tinggal ngan aku
sempoilah!


2lah sedikit sebanyak soal pasal tentang aku..
credit to my Pn Salwa...s
anda terbaikk!
lastly...
Sayang Mama Saya

mau tag 5 org,anda pon tag la kat blogger2 lain.k
nak tag gaklah...
so,kepada yg aku tag nih,
jwblah eyh
sediakan 23 soalan n jawapan anda...



bye2 for today..:)





3 comments:

aisha said...

eh, nme hang sme ngan atok hg? nway tq 4 da tag.

Ayuasia_89 said...

cehh aq hang xtag pown...huhuhuhu anyway besh bc blog hang....

Sansan Onwan said...

tq kwn2ku..
:)