widgeo.net
TVGolo.com - Latest Goals

Wednesday, April 28, 2010

seharian dalam bilik

salam..
hai...terlupa semalam nak post
.......................
so.....hari pertama balik kampung...balik umah...bestlah...sapa kata xbest...
aman...nyaman...tenang.....sejuk...
pagi sampai petang malam sjuk ja.......
kipas pon bukak volume 3 dah sjuk kaw2 dah...:)...
nak ceta kat hampa...haaaaaaaaa....
  1. dalam umah aku ada 4 org org siam.....tok aku,adib,muna n sumaiyya.....muna n sumaiyya ni sepupu kat adib
  2. sebelom balik umah/kampung tu,mama ada ceta pasai mama suka kat budak nama muna ni,...:)...mama kata dia rajin,happening....leh masuk la....xmacam sumaiyya..dia ok cuma dia senyap ja...
  3. muna ni suka tolong mama,asal mama masuk dapoq ja...dia kelam kabut nak tolong,rajinlah...
  4. muna ni cun gak....mix cina-siam...mata sepet,putih...mcm amoi la.....
  5. tah(kakakku sayang) mesej aku,dia kata dia pon suka gak...sama reasons gak cam mama why..
  6. mama tanya aku ok dak dak tu......aku kata ok jalah...mama kata gik kalo suka dia,kontek2lah ngn dia...hheheh
  7. tah kata jaga title kita anak mix....tah kata khwen la ngn ank siam...dia dak dah coz dia dah nak khwen hujung tahun ni..bulan 11...
xtaulah aku...jodoh ditangan tuhan...ada rezki..ada la jodohnya

7 comments:

aisha said...

woohoo. amboi hg, dh jmpe calon bini nmpknye. all da best hassan! haha.

Sansan Onwan said...

hahahha...dialah hg...saja jak mlawak tuh...mama aku..memg ggitu

nurul hidayah said...

haaaaa,kalo betol pa salahnyer....
dier 2 pon kaya raya...
mix cina lg...
ank nant mcm mik la...
cam 1 malaysia laaaa....hahaha=)
tp,papapun abeskan study dlu yer dik...
kamu muda lg,enjoy la zaman muda ngn sebaiknya kan.....=)

Sansan Onwan said...

xpentinglah tah smua tuh

mohd asrul said...

betoi3.......
sja sakadar melawak2.....=)

Ayuasia_89 said...

da dpt green light mama 2,apa tggu lagi....ngeee~~~

nurul hidayah said...

san awat xaktif blog,da bnyk hari da ni.............
syok la blog san,best bangat....